Logo webu
Slovenská verzia
Prejsť na českú verziu
Otvoriť vyhľadávanie
Otvoriť menu

Poklady z mojej kuchyne – športová fľaša MyLaica

Dôležitosť pitného režimu aj to, že čistá voda je to najlepšie čo môžeme svojmu telu dopriať sú dnes už všeobecne známe fakty. Voda, ktorú pijeme z vodovodu, je síce zdravotne nezávadná, ale mnohí z nás riešia jej nepríjemnú chuť. To môžeme vyriešiť filtračnou kanvicou. Ale čo ak netrávime celé dni doma a chceme zdravo piť kamkoľvek sa pohneme? Našla som riešenie v podobe filtračnej športovej fľaše Flow'N GO, ktorú som si rýchlo zamilovala.

Pozývam Vám pozrieť si video, v ktorom sa dozviete z čoho sa fľaša skladá a prečo je vhodná nie len pre aktívnych športovcov, ale prakticky pre každého od malých po veľkých. Vo videu tiež nájdete odpovede na otázky ako sa o fľašu starať, aby ste predĺžili jej životnosť, čím sú filtre FastDisk odlišné od klasických filtrov a akú si vyžadujú údržbu. Ak by Vás zaujímalo, kde ešte môžete využiť filtre FastDisk a ako štýlovo môžete piť vodu aj doma pozrite si video, v ktorom som sa hlbšie venovala filtračným fľašiam od značky Laica.

Tento výrobok som si rýchlo obľúbila a radím do kategórie: „Netušila som, že ju potrebujem, ale už ju z rúk nepustím“. Vyskúšajte si ju aj Vy a dajte mi vedieť pri akých aktivitách sa Vám osvedčila.

 

Pošlite článok známemu